Spenótsaláta gyömbérrel
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 20 dkg leveles spenót
- 1 kisebb sárgarépa
- fél db friss gyömbér (1 cm)
- 1 kiskanál világos szójaszósz
- 1 kiskanál szezámolaj
- só
- csipet cukor
Elkészítés
A spenótot hideg vízben megmossuk. Felforralunk vizet, majd teszünk bele sót. Majd a spenótot, s egy percig forrázzuk. Hideg vízel leöblítjük, majd jól lecsöpögtetjük. Meghámozzuk a répát, megmossuk, majd durva lyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a szójaszószt, az ecete, a sót és a cukrot. Egy tányérra tesszük a spenótot és a répát. Ráöntjük a szószt, majd meglocsoljuk a szezámolajjal.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.