Spenótsaláta gyömbérrel

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 20 dkg leveles spenót
  • 1 kisebb sárgarépa
  • fél db friss gyömbér (1 cm)
  • 1 kiskanál világos szójaszósz
  • 1 kiskanál szezámolaj
  • csipet cukor

Elkészítés

A spenótot hideg vízben megmossuk. Felforralunk vizet, majd teszünk bele sót. Majd a spenótot, s egy percig forrázzuk. Hideg vízel leöblítjük, majd jól lecsöpögtetjük. Meghámozzuk a répát, megmossuk, majd durva lyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a szójaszószt, az ecete, a sót és a cukrot. Egy tányérra tesszük a spenótot és a répát. Ráöntjük a szószt, majd meglocsoljuk a szezámolajjal.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.